Timmerwerken

Welkom bij De Twee Ambachten – voor al uw timmerwerken! Ik ben Anko. Als ervaren timmerman verzorg ik al meer dan 20 jaar het beste timmerwerk in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum en Rhenen. 

Bij De Twee Ambachten staat uitstekende klantenservice en streven naar kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Ik zorg ervoor dat al mijn werk met precisie en aandacht voor detail wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om het plaatsen van deuren en kozijnen, het renoveren en onderhouden van uw woning. Ik zal altijd een stap verder gaan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. 

Ik ben gespecialiseerd in schilderwerk, timmerwerk en reparatie van houtrot. Ik heb uitgebreide ervaring met particuliere klanten en kan u helpen met het realiseren van een mooi eindresultaat. Mijn diensten voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud zijn vooral populair bij huiseigenaren die hun eigendommen jarenlang in goede staat willen houden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren timmerman in de omgeving van Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum of Rhenen, kijk dan niet verder dan De Twee Ambachten! Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ik hoor graag snel van u!

Werkzaamheden

Afspraak maken?

Vul het formulier in en ik bel u zo snel mogelijk terug!

Email

info@detweeambachten.nl

Telefoonnummer

06 49 65 98 23