Schilderwerken

Welkom bij De Twee Ambachten, een professioneel schildersbedrijf gevestigd in Wageningen, en werkzaam in de regio (Ede, Bennekom, Renkum en Rhenen). Mijn naam is Anko en mijn doel is het leveren van goed schilderwerk voor oude en nieuwe woningen maar ook monumentale gebouwen.

Ik ben gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk, timmerwerk en houtrot reparatie. Of u nu op zoek bent naar een verse verflaag voor uw woning of uw bedrijfspand, ik heb de ervaring en knowhow om een prachtige afwerking te creëren die jaren meegaat – en dat alles tegen een betaalbare prijs. Ik begrijp hoe belangrijk het is om de klus in één keer goed te klaren, dus ik zorg altijd voor hoogwaardig vakmanschap en klanttevredenheid.

Met 20 jaar ervaring in mijn vakgebied kan ik zeggen dat ik zeer vakkundig ben en trots op mijn werk. Graag voeren we binnen schilderwerk uit op regenachtige dagen of in de winter. In de winterperiode is er een reductie van toepassing op het tarief van de winterschilder. Ik geef 10% korting op winterschilderwerken!

Binnen schilderwerk gaat met name om een opfrissing van de bestaande kleur of een ander kleurschema. Het houtwerk binnen wordt tegenwoordig met watergedragen verf geschilderd. Watergedragen verf is beter voor het milieu en verkleurd ook veel minder dan verf op alkydbasis. Het is aan te bevelen om uw woning of uw bedrijfspand om de zeven á tien jaar te schilderen.

Na een afspraak volgt een inspectie. Is er houtrot? Moeten er delen een keer extra geschilderd worden? In overleg met u wordt al verteld wat wij van plan zijn. U ontvangt een offerte met een heldere werkomschrijving wat wij doen tegen welke prijs en wat niet. Het is aantrekkelijk om samen met uw buren het schilderwerk door ons te laten doen. Er is dan een burenkorting van toepassing.

Werkwijze

Wij werken graag met herfst en helder. Deze verf wordt veel toegepast bij monumentaal schilderwerk en heeft uitstekende eigenschappen. Sigma en Sikkens zijn natuurlijk ook een prima keuze. Op wens van de klant kan de woning met duurzame ecologische verf op waterbasis geschilderd worden zoals Aquamarijn.

Als u op zoek bent naar professioneel schilderwerk in Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum en Rhenen, kijk dan niet verder dan De Twee Ambachten. Is uw trap toe aan een onderhoudsbeurt toe en bij uw buren? Dan is er een burenkorting mogelijk. Vul het formulier in om een offerte aan te vragen en u zult z.s.m. reactie ontvangen.

Afspraak maken?

Vul het formulier in en we zullen z.s.m. contact opnemen!

Email

info@detweeambachten.nl

Telefoonnummer

06 49 65 98 23