Over ons

Welkom bij De Twee Ambachten! Ik ben Anko, mijn dienstverlening bestaat uit schilderwerk, timmerwerk en houtrot reparatie in uw omgeving. Doordat wij meerdere diensten aanbieden kunnen wij dit combineren en er een aantrekkelijke prijs van maken. Met meer dan 20 jaar ervaring in mijn vakgebied, kunt u erop vertrouwen dat uw projecten professioneel worden uitgevoerd met een zorgvuldig oog voor detail en hoge kwaliteit vakmanschap.

Ik ben gevestigd in Wageningen, maar kan klanten bedienen in een straal van 30 km rond Wageningen, waaronder Ede, Bennekom, Renkum en Rhenen. Of het nu gaat om het herstellen van uw kozijnen, vervanging van het slechte hout van de gevel, boeidelen of dakkapel, geen klus is mij te klein of te groot.

Bij De Twee Ambachten ben ik er trots op klanten een uitzonderlijke service te bieden en hen te helpen de gewenste resultaat te bereiken met ook nog eens scherpe prijzen en maak ik gebruik van burenkortingen en winterschilder korting. Als het nu gaat om een eenvoudige opknapbeurt of een groter renovatieproject, mijn doel is om uw woning weer als thuis te laten voelen. Van begin tot eind werk ik nauw samen met elke klant en zorg ik ervoor dat ze 100% tevreden zijn met elk aspect van het project.

Van traditionele schilderwerk tot moderne technieken wij streven altijd naar het beste resultaat. De schilder en timmerwerken zullen er niet alleen geweldig uitzien, maar ook generaties lang meegaan! Dus waarom genoegen nemen met minder dan perfect als u De Twee Ambachten aan uw zijde heeft? 

Heeft u een schilder of timmerman nodig of is er houtrot aanwezig, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen – ik help u graag uw droom te verwezenlijken!

Waarom kiezen voor De Twee Ambachten?

Gecertificeerd houtrot hersteller

Strak schilderwerk

20 jaar werkervaring

Goede kwaliteit verf

Burenkorting (10%)

Winterschilder korting

Afspraak maken?

Vul het formulier in en ik bel u zo snel mogelijk terug!

Email

info@detweeambachten.nl

Telefoonnummer

06 49 65 98 23