Houtrot reparaties

Welkom bij De Twee Ambachten! Ik ben Anko, gecertificeerd houtrothersteller. Hier bent u aan het juiste adres voor alle aspecten van kwaliteits schilderwerktimmerwerk en houtrot reparaties. Mijn diensten zijn beschikbaar in de regio Wageningen, Ede, Bennekom, Renkum en Rhenen.

Houtrot is een veelvoorkomend probleem voor huiseigenaren, maar kan met de juiste methoden worden verholpen. Bij De Twee Ambachten adviseren wij om regelmatig het houtwerk te inspecteren, zodat zwakke plekken in het hout gelijk kunnen worden verholpen. Hiermee voorkomt u dure reparaties naderhand. 

Ik herstel houtrot met repair care pasta. Kleine reparaties worden direct met pasta verholpen. Bij grotere reparaties wordt er nieuw hout geplaatst of soms een heel stuk van uw kozijn.

Openstaande naden en kieren van kozijnverbindingen geven vaak problemen op lange termijn. Preventief kunnen deze naden verduurzaamd worden. Het herstellen van een kozijn is vaak goedkoper dan een heel nieuw kozijn te laten plaatsen.

Als u geïnteresseerd bent in mijn diensten, aarzel dan niet en vraag vandaag nog een offerte aan! Vul mijn online formulier in met details over uw project en ik neem binnenkort contact met u op. Bedankt dat u De Twee Ambachten overweegt voor uw volgende schilder- of timmerklus!

Hoe ziet houtrot eruit?

Afspraak maken?

Vul het formulier in en we zullen z.s.m. contact opnemen!

Email

info@detweeambachten.nl

Telefoonnummer

06 49 65 98 23